Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabljeni k sooblikovanju prihodnosti Pomurja

Razvojni center Murska Sobota nas vabi, da aktivno sodelujemo pri pripravi Regionalnega razvojnega programa za obdobje 2021 – 2027, ki je v polnem teku.  Projektne predloge oddate tako, da izpolnite obrazec, ki je dostopen na tej povezavi. Za vsak predlog projekta izpolnite nov obrazec. Rok za oddajo projektnih predlogov je 10. december 2020. Nabor projektov bo skupaj z osnutkom RRP posredovan v obravnavo pristojnemu ministrstvu, o končnem dokumentu pa bo odločal Razvojni svet pomurske regije.

Na tej povezavi najdete osnutek RRP, ki vsebuje strateške smernice razvoja Pomurja v naslednji finančni perspektivi EU in vam naj služi kot orodje pri identifikaciji razvojnih projektov regijskega pomena ter njihovi pripravi.

Nevladne organizacije, ki želite podati projektne predloge in se povezati z drugimi NVO, občinami ali ekonomskim sektorjem in bi pri tem potrebovali podporo vabimo, da se predhodno obrnete na regijsko stičišče, saj bi si želeli, da se NVO povežemo med seboj in z drugimi institucijami pripravimo večje projekte regijskega pomena. Kontaktirajte nas na info@lrf-pomurje.si.

Posvetujete se lahko tudi s svojo območno razvojno agencijo:

Razvojni center Murska Sobota; za prijavitelje z območja MO Murska Sobota in Občine Velika Polana.

Prleška razvojna agencija; za prijavitelje z občin Ljutomer, Razkrižje, Veržej in Križevci pri Ljutomeru.

PORA Gornja Radgona; za prijavitelje z občin Gornja Radgona, Radenci, Apače in Sv. Jurij ob Ščavnici.

Razvojna agencija Sinergija; za prijavitelje z občin Moravske Toplice, Beltinci, Puconci, Grad, Kuzma, Cankova, Tišina, Rogašovci, Gornji Petrovci, Hodoš, Šalovci, Črenšovci, Turnišče in Odranci.

Zavod za turizem in razvoj Lendava; za prijavitelje z občin Lendava, Dobrovnik in Kobilje.

Vabljeni k sooblikovanju prihodnosti Pomurja!