Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Mreža NVO v Pomurju

Regionalna mreža NVO Pomurja je neformalna odprta mreža nevladnih organizacij, ki delujejo na območju pomurske regije. Ponuja odprt dostop do kontaktnih podatkov za lažje sodelovanje med samimi organizacijami, prav tako pa vsem vpisanim v mrežo, omogočamo redno obveščanje o aktualnih informacijah (razpisih, novicah, dogodkih) s strani Regionalnega stičišča NVO Pomurja preko e-novic.

V nobenem primeru naslovi in kontaktni podatki vključenih NVO-jev niso namenjeni podjetjem, da bi pošiljali objave, reklame ali ponudbe. LRF za Pomurje, kot nosilec Mreže NVO Pomurja, izrecno prepoveduje uporabo baze in podatkov iz baze za namene trženja storitev ali produktov.

Vpisanih je že preko 450 nevladnih organizacij!

Mrežo smo vzpostavili  v okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja z namenom povezovanja nevladnih organizacij v regiji in s ciljem, da postane nevladni sektor v regiji enakovreden partner pri razvoju.  Mreža zastopa interese nevladnih organizacij v regiji v komunikaciji z drugimi subjekti na nivoju regije. Deluje po načelih participativne demokracije. Participativna demokracija omogoča vsem, da sodelujejo v procesu odločanja. Javnost sodeluje na podlagi interesa oziroma zanimanja.

Med nevladne organizacije običajno štejemo društva, zveze društev, zasebne zavode in ustanove (fundacije).

Tipični primeri nevladne organizacije so: kulturno društvo, športno društvo, gasilsko društvo, društvo invalidov, društvo za varovanje narave, ustanove, ki zbirajo sredstva za dobrodelne namene …

Vpis lahko opravite preko elektronskega obrazca spodaj ali preko pisne izjave, ki jo lahko dobite v pdf dokumentu in nam jo podpisano posredujte na naš naslov: Regionalno stičišče NVO Pomurja, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

V kolikor imate vprašanje v zvezi z vpisom, nas kontaktirajte na info@lrf-pomurje.si ali na 02 538 13 5402 538 13 54.

Poišči organizacijo

Poiščite organizacijo s pomočjo iskalnika. Vpisanih je že preko 450 nevladnih organizacij!

  • Iskanje po nazivu:

  • Tip organizacije:

  • Področje dela: