Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabilo na usposabljanje (RE)THINK THE FUTURE

Tunarica, Hrvaška

26. – 30.8.2019

Pod okriljem programa Erasmus+ bo med 26. in 30. avgustom letos potekalo usposabljanje (RE)THINK THE FUTURE v Tunarici na Hrvaškem. Izmed sodelujočih držav (Slovenija, Slovaška, Poljska, Italija in Hrvaška), se usposabljanja lahko udeleži 5 mladinskih delavcev iz vsake države – starostne omejitve ni.

Cilj usposabljanja je naslavljanje pomembnih tem, ki so prisotne v današnji družbi, namreč pereče vprašanje  nezaposlenosti mladih in pomanjkanje družbene občutljivosti med mladimi za težave v njihovih lokalnih okoljih. Skozi to usposabljanje se boste udeleženci naučili osnov socialnega podjetništva, učinkov socialnega podjetništva na socialno delo in ekologijo v Evropski uniji, obiskali boste uspešna socialna podjetja in videli njihovo delovanje v praksi. Delovni jezik usposabljanja je angleščina.

Usposabljanje bo potekalo v neformalni obliki učenja skozi različne igre, aktivnosti na prostem, interaktivne predstavitve in debate.

Namestitev, prehrana in aktivnosti usposabljanja krije mladinsko združenje Alfa Albona preko Erasmus+ programa. Stroški prevoza (za Slovenijo 180 EUR) bodo povrnjeni (povrnjeni bodo le v primeru, če udeleženec aktivno sodeluje skozi celoten projekt).

Več informacij o usposabljanju najdete v prilogi.

Usposabljanje Hrvaška Avgust

Prijavnica za usposabljanje