Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabilo na usposabljanje ABC POSLOVNIH FINANC

Razvojni center Murska Sobota vabi na usposabljanje ABC POSLOVNIH FINANC, ki bo v torek, 5. 11.2019 in v četrtek, 7.11.2019 ob 9. uri v prostorih Paviljona EXPANO, Bakovska ulica 41, Murska Sobota.

V podjetništvu je znanje o financah izrednega pomena. Raziskave pravijo, da smo Slovenci v povprečju slabo finančno pismeni. Pri pouku bi za to prejeli komajda zadostno oceno.

Koliko pa o financah v podjetništvu veste sami? Veliko podjetnikov temu področju žal posveča premalo pozornosti. V samem začetku je potrebno kar najbolje določiti vse možne fiksne, variabilne in nepredvidene stroške (neplačila, reklamacije…). Načrtovani prihodki so velikokrat manjši od predvidenih, zato je kontrola nad stroški zelo pomembna.

 Kako pa vam gre poznavanje poslovnih financ? Kateri so roki in katere dokumente morate oddati? Sploh, če v začetku za finance skrbite sami, npr. za svoj s.p. .

Na voljo je tudi veliko olajšav. Kje jih najti? Kakšne pa so možnosti investicij?

Usposabljanje je primerno za podjetnike začetnike in za vse aktualne podjetnike, ki si želijo osvežiti svoje znanje iz financ.

Prijave sprejemajo na mail: tine.novak@rcms.si.

Več informacij najdete v vabilu.

Vabilo na usposabljanje – ABC poslovnih financ