Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabilo na dogodek Nevladne organizacije kot izvajalci digitalnih javnih storitev

Mreža nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo vabi na dogodek Nevladne organizacije kot izvajalci digitalnih javnih storitev, ki bo v četrtek, 14. novembra 2019 od 16.30 do 18.00 na CNVOS, Povšetova ulica 37 (sejna soba 4 nadstropje) v Ljubljani.

Dogodek bo namenjen spodbujanju nevladnih organizacij k razmisleku o oblikovanju novih (digitalnih) javnih storitev oz. prevzemanju posameznih javnih funkcij na področju informacijske družbe. Na dogodku bo potekala analiza potencialov nevladnih organizacij za razvoj ali prenos javnih storitev na področju informacijske družbe ter primer vzpostavitve in izvajanja javne digitalne storitve na področju kulture. V zaključnem delu bo potekala izmenjava pogledov in izkušenj, s katerimi se srečujete nevladne organizacije kot izvajalci digitalnih javnih storitev.

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa je potrebna potrditev udeležbe preko spletne prijavnice do srede, 13. novembra 2019. Dodatne informacije lahko dobite preko e-maila simon.delakorda@inepa.si ali na telefonski številki 041 365 529.

Program dogodka najdete v priponki ali na spletni strani.

program dogodka