Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabilo na dogodek E-uprava za nevladne organizacije

Mreža nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo in Stičišče nevladnih organizacij osrednje Slovenije vabijo na dogodek E-uprava za nevladne organizacije, ki bo v sredo, 23. oktobra 2019 od 16.30 do 18.30 ure v Simbioza BTC City Lab (Letališka cesta 3, Ljubljana).

Dogodek je namenjen informiranju nevladnih organizacij o uporabi e-storitev na državnem portalu eUprava (https://e-uprava.gov.si/) in portalu SPOT (e-Vem, http://evem.gov.si/evem/drzavljani/zacetna.evem). Na dogodku bodo predstavljene e-storitve kot so registracija društva, prijava javne prireditve, zbiranje prostovoljnih prispevkov ipd.

Program dogodka:

16.30 – 17.30 Najpogosteje uporabljene e-storitve za nevladne organizacije na portalu eUprava in portalu SPOT (e-Vem) ter pridobitev kvalificiranega digitalnega potrdila za NVO (mag. Tatjana Mizori Zupan in Ana Oblak, Direktorat za informacijsko družbo in informatiko na Ministrstvu za javno upravo).

17.30 – 17.50 Izkušnja in koristi uporabe e-storitev za nevladne organizacije na portalu eUprava (Ana Pleško, Simbioza Genesis).

17.50 – 18.10 Izkušnja in koristi za nevladne organizacije pri uporabi podportala E-demokracija (mag. Simon Delakorda, Inštitut za elektronsko participacijo).

18.10 – 18.30 Pogovor o potrebah in predlogih NVO v povezavi z uporabo e-storitev na portalih eUprava in SPOT. Zaključki bodo posredovani Direktoratu za informacijsko družbo in informatiko.

Udeležba na dogodku je brezplačna, zaradi lažje organizacije pa je potrebna prijava preko spletne prijavnice  do torka, 22. oktobra. Dodatne informacije lahko dobite preko e-maila simon.delakorda@inepa.si ali na telefonski številki 041 365 529.