Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabilo na delavnico Kako izboljšati turistično privlačnost Prekmurja?

LAS Goričko 2020 in LAS Pri dobrih ljudeh 2020 skupaj z Zavodom za turizem in razvoj Lendava ter v sodelovanju s Pomursko turistično zvezo in Lokalno razvojno fundacijo za Pomurje vljudno vabimo na delavnico z naslovom Kako izboljšati turistično privlačnost Prekmurja s pomočjo nevladnega sektorja?, ki bo potekala v četrtek, 7.3.2019, ob 16. uri v Bistri hiši Martjanci. 

Delavnica je organizirana v okviru operacije sodelovanja LAS z nazivom Prekmurski turistični vrtiljak, ki je sofinancirana s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014 ̶ 2020.

Prekmurje ima bogato in pestro turistično ponudbo, ki pa je precej razdrobljena in med seboj ni povezana. Tako je ključni namen operacije Prekmurski turistični vrtiljak povezati turistično ponudbo Prekmurja, da bodo imeli turistični ponudniki poenoten in enak dostop na trg ter da bodo vsi potencialni obiskovalci imeli enovit dostop do te ponudbe.

Zaradi lažje organizacije vas prosimo, da se na delavnico prijavite najkasneje do 6. 3. 2019 na elektronski naslov turisticnivrtiljak@gmail.com.

Več o delavnici si lahko preberete v priloženem vabilu.

VABILO