Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Vabilo na delavnico Dostopnost za vse = spoštovanje za vse

Združenje izvajalcev zaposlitvene rehabilitacije v Republiki Sloveniji (ZIZRS) skupaj s Slovensko filantropijo in Zavodom Vozim vljudno vabi na delavnico Dostopnost za vse = spoštovanje za vse, ki jo organizirajo v petek, 17. maja 2019 ob 10.uri v Pokrajinski in študijski knjižnici Murska Sobota.   

Delavnica je organizirana v okviru projekta ZaVse/4ALL, ki je namenjen zmanjševanju pomembnega problema, ki se kaže v družbi na področju enakih možnosti in diskriminacije ranljivih skupin, med katerimi so tudi invalidi. Na delavnici bodo predstavljeni zakonodajni okviri pri zaposlovanju invalidov in spodbude, ki so jih lahko deležni pri njihovem zaposlovanju, hkrati pa bo skozi izkustveni del delavnice, ki ga ZIZRS pripravlja skupaj z Društvom študentov invalidov  Slovenije predstavljeno kako različne skupine invalidov spoznavajo okolje.

Delavnica je namenjena predstavnikom nevladnih organizacij in predstavnikom javnih institucij, ki se srečujejo z vprašanji zaposlovanja invalidov, njihovo diskriminacijo pri zaposlovanju in dostopanju do grajenega okolja in informacij ter vsem ostalim, ki vas vsebina delavnice zanima.

Zaradi lažje organizacije naprošajo, da svojo udeležbo potrdite prek spletne prijavnice . Zaradi zagotovitve tolmača za znakovni jezik pri prijavi označite oziroma dopišite ali se bo delavnice udeležila gluha ali naglušna oseba. Udeležba je brezplačna.

Vabilo delavnica ZaVse 17.5.2019, Murska Sobota