Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Usposabljanje – Priprava projekta

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja vas vabi na usposabljanje namenjeno pripravi projekta, ki bo v četrtek, 14. februarja 2019 ob 9. uri v prostorih Bistre hiše Martjanci.

Delavnico bo vodila Mojca Makovec Haložan.

Na delavnici bodo tudi predstavniki pomurskih LAS-ov, ki vam bodo podali aktualne informacije v zvezi z odprtimi razpisi, razpoložljivimi sredstvi in kazalniki, ki jih je potrebno doseči.

PRIPRAVA PROJEKTA-VABILO.

Delavnica je brezplačna, zaradi omejitve števila mest, pa so obvezne prijave preko spletnega obrazca TUKAJ.

Dodatne informacije:

02 538 13 53

Sara Čizmazija, strokovna sodelavka LRF za Pomurje

Operacijo delno financira Evropska unija in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru 11. prednostne osi Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne naložbe 2.11.4. Krepitev zmogljivosti za vse zainteresirane strani, ki izvajajo politike na področju izobraževanja, vseživljenjskega učenja, usposabljanja in zaposlovanja ter socialnih zadev, vključno prek sektorskih in teritorialnih dogovorov za spodbujanje reform na nacionalni, regionalni in lokalni ravni, specifični cilj 1: Okrepljena zmogljivost nevladnih organizacij za zagovorništvo in izvajanje javnih storitev.