Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Solidarnostna akcija zbiranja otroških igrač

Ambasada Štefana Kovača – Marka Beltinci oz. Zaposlitveno – izobraževalni center Beltinci, Ulica Štefana Kovača 1, Beltinci, 17. – 20. 12. 2018 (ponedeljek, torek, sreda, četrtek) med 08.00 in 12.00 uro. V četrtek pa še dodaten termin med 16.00 in 18.00 uro.

V decembru se otrokom še posebej svetijo oči ob misli na darila, na nove zanimive igrače. Hkrati pa nekatere igrače, ki jih imamo doma, počasi tonejo v pozabo. Vendar pa imajo ti prikupni predmetki to posebnost, da lahko znova in znova vzbudijo zanimanje ter prižgejo iskrico igrivosti v očeh drugih otrok.

V Ambasadi ŠKM Beltinci bomo v teh zimskih dneh skupaj z društvom Prijlika znova priskočili na pomoč socialno najranljivejšim družinam oz. otrokom, z namenom, da jim vsaj malce polepšamo prihajajoče praznične dni. Zavedamo se, v kakšnih časih živimo, zato vam nikakor ni nujno potrebno nositi povsem novih igračk, vsi skupaj pa bomo seveda veseli, vkolikor bodo podarjene stvari v dobro ohranjenem stanju.

Naj je vsakdo izmed nas Dedek Mraz ter s podarjeno igračko ogreje srca sebi in drugim.

Op.: Vkolikor v predvidenih urah, ko bo potekala akcija, zaradi različnih razlogov ne boste mogli dostaviti stvari, pa bi jih vseeno želeli, lahko pokličete tudi po telefonu 041 523 489 (Urška) in se dogovorite za prevzem.