Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Sodelujte pri pripravi Strategije LAS Prlekija

Ekipa Prleške razvojne agencije, ki ji je ponovno zaupano vodenje lokalne akcijske skupine LAS Prlekija, se je lotila priprave Strategije lokalnega razvoja za lokalno akcijsko skupino LAS Prlekija za novo programsko obdobje do leta 2027. Že tretje programsko obdobje zapored bo vzpostavljeno partnerstvo delovalo po načelu »od spodaj navzgor«, ki je značilno za skupni pristop LEADER / CLLD oz. lokalni razvoj, ki ga vodi skupnost. To pomeni, da bo strategija nastala na podlagi potreb, ki izhajajo iz lokalnega okolja.

Z željo, da skupaj poiščejo potrebe, želje, predloge in ideje za razvoj v občinah in na območju LAS bodo zato v vsaki izmed osmih občin LAS Prlekija organizirali delavnice, namenjene predstavnikom javnega, gospodarskega in civilnega sektorja. Na delavnicah se bodo osredotočili na vaše potrebe in na potrebe okolja ter jih skušali umestiti v zastavljene prednostne naloge, ki bodo služile kot izhodišče za pripravo strategije lokalnega razvoja.

V kolikor že imate izoblikovano projektno idejo, ki jo želite s pomočjo sofinanciranih nepovratnih EU sredstev uresničiti v obdobju do leta 2027, vas vabimo, da jo delite z nami z izpolnitvijo OBRAZCA – PROJEKTNA IDEJA.

Izpolnjen obrazec jim posredujte na info@las-prlekija.com.

Vabljeni tudi k sodelovanju na delavnicah.