Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Čezmejni program Interreg Slovenija – Madžarska

Vas zanima čezmejno sodelovanje in povezovanje z različnimi organizacijami na Madžarskem? Bi želeli v sodelovanju s čezmejnimi partnerji reševati probleme obmejnega območja in nasloviti neustrezno naslovljene potrebe?

V okviru Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja smo za vas smo pripravili povzetek programa, kjer so predstavljene ključne prioritete, upravičene aktivnosti in druge ključne informacije.

NOVOST na programu: projekti manjših vrednosti!!!

Posebej izpostavljamo tudi projekte manjših vrednosti, ki so novost na tem programu in so lahko še posebej priložnost za večjo vključenost nevladnih organizacij (društev, zavodov, ustanov) v čezmejnih projektih. Ti projekti bodo tudi poenostavljeni kar se tiče poročanja in dokazovanja, saj bodo stroški povrnjeni / določeni pavšalno. Razpis za male projekte je predviden že v mesecu aprilu 2023!

POVZETEK SIHU

Pomembno:

Nevladne organizacije iz Pomurja, ki ste zainteresirane za prijavo projekta in bi potrebovale pomoč, se lahko obrnete na Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja in si čim prej rezervirate svoj termin za svetovanje. Pomagamo vam lahko pri razvoju ideje, vnosu podatkov v program JEMS, pri povezovanju s tujimi partnerji, pri pripravi delovnih sklopov, aktivnosti in definiranju rezultatov / učinkov ter povezovanju le-teh s cilji programa ipd.

Kontakti: podpora@lrf-pomurje.si / 02 538 13 54

Celoten program Interreg Slovenija – Madžarska najdete tukaj:

Interreg_Program-SI-HU

Odprt razpis za standardne čezmejne projekte Slovenija – Madžarska