Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Teden vseživljenjskega učenja (TVU) 2020

Datum začetka: 09/04/2020
Datum konca: 11/09/2020


Teden vseživljenjskega učenja (TVU) ja najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji.

Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjajo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana Slovenija učeča se dežela.

Ustanova lokalna razvojna fundacija za Pomurje je od svoje ustanovitve naprej vsakoletno sodelovala v projektu TVU kot izvajalec prireditev TVU. V posameznih letih smo tako izvajali najrazličnejše prireditve v okviru TVU, ki so bile brezplačne in namenjene različnim ciljnim skupinam, pretežno pa predstavnikom nevladnih organizacij. Obenem pa smo v preteklih letih sodelovali tudi na Paradah učenja v Pomurski regiji (Murska Sobota, Ljutomer).

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje bo v okviru TVU tudi letos sodelovala kot eden izmed območnih koordinatorjev TVU v Pomurski regiji in hkrati izvajalec prireditev TVU ter nastopala kot eden izmed nosilcev projekta TVU v Pomurski regiji in zagovornik zamisli o vseživljenjskosti učenja.

V letošnjem letu bo TVU potekal v času od 4. septembra do 9.oktobra 2020. 

Več o projektu TVU si lahko preberete na spletni strani Tedna vseživljenjskega učenja.

Koledar dogodkov TVU 2020 najdete na naslednji povezavi.