Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Predstavitev nove aplikacije za vodenje evidenc prostovoljcev EVI

Tudi vam beleženje opravljenih prostovoljskih ur povzroča preglavice?

Izgubljate preveč časa za to, da seštevate prostovoljske ure v Excelu ali celo na roke?

Sanjate o tem, da bi fasciklom pomahali v slovo in več časa namenili zares pomembnim temam in delu z ljudmi?

Na Slovenski filantropiji so skupaj s partnerji razvili novo spletno aplikacijo za evidentiranje dela prostovoljcev EVI.

Z EVI boste vse prostovoljske ure vnesli hitro in učinkovito, poleg tega vam bo omogočila tudi hitro ustvarjanje poročil za financerje in AJPES in celo hitro in samodejno kreiranje grafov, da boste lahko učinkovitost prostovoljskega dela vaše organizacije potencialnim donatorjem in financerjem prikazali tudi vizualno, tudi če vam uporaba tehnologije sicer ni najbolj blizu. Z EVI boste lahko prostovoljske dogovore sklepali in podaljševali kar na daljavo, potrdila o opravljenem prostovoljskem delu pa boste lahko prostovoljcem ustvarili in poslali v nekaj minutah!

EVI je naslednica aplikacije PerunPro, ki jo več kot 550 organizacij v Slovenski mreži prostovoljskih organizacij uporablja za evidentiranje prostovoljskih ur že od leta 2011. Aplikacijo so temeljito prenovili in jo nadgradili s številnimi funkcijami, ki vam bodo pomagale k boljši učinkovitosti in vas nekoliko razbremenile dolgočasnega in časovno potratnega birokratskega dela.

EVI boste lahko pričeli uporabljati že v mesecu decembru, zato vam svetujejo, da se predstavitve udeležite tudi tisti, ki uporabljate trenutno aplikacijo PerunPro, saj je nova aplikacija precej nadgrajena in zmore veliko več.

Uporaba aplikacije bo za vse organizacije, ki ste vključene v Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij, na voljo za uporabo brezplačno.

V tem tednu bodo izvedli več predstavitev aplikacije EVI preko platforme Zoom. Vabimo vas, da se predstavitve udeležite v naslednjih terminih:

Torek, 28. 11. ob 10.00 – prijavite se tukaj: https://forms.gle/868BEhPSTY9sMyrs9

Torek, 28. 11. ob 14.00 – prijavite se tukaj: https://forms.gle/6FToY9s2TjQy369X6

Sreda, 29. 11. ob 11.00 – prijavite se tukaj: https://forms.gle/dduTw3VTodKbfkXe8

Sreda, 29. 11. ob 16.00 – prijavite se tukaj: https://forms.gle/v1v4Q5QHmHoTLdNi8

Četrtek, 30. 11. ob 10.00 – prijavite se tukaj: https://forms.gle/NSQqu26GJx9gbuv29

Četrtek, 30. 11. ob 16.00 – prijavite se tukaj: https://forms.gle/PGvpaiNPN2cPduZu8