Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Povabilo turističnim ponudnikom k sodelovanju

GlaMUR – Užitek ob reki je naslov projekta, ki ga v okviru sodelovanja lokalnih akcijskih skupin izvajajo LAS Prlekija, LAS Ovtar Slovenskih goric, LAG Vulkanland iz Avstrije in društvo Genus sam Fluss.

V okviru projekta se je razvila moderna mobilna aplikacija, ki bo uporabnikom pametnih telefonov omogočala iskanje po ponudbi različnih lokalnih izdelkov, vin in gostinski ponudbi, za turiste pa bo zanimivo predvsem iskanje po ponudbi nastanitev, turističnih zanimivostih in doživetjih po posameznih občinah na območju LAS Prlekija in LAS Ovtar Slovenskih Goric.

S tesnejšim sodelovanjem ponudnikov na obeh straneh meje želijo izboljšati prepoznavnost čezmejnega območja in združiti naravne, turistične, kulinarične in rokodelske potenciale za učinkovito promocijo in trženje lokalnih proizvodov, storitev in turistične ponudbe. Sodelovanje v projektu prinaša vsem vključenim ponudnikom večjo prepoznavnost skozi številne aktivnosti (objave v medijih, pojavljanje na spletu, v socialnih omrežjih, sodelovanje na strokovnih ekskurzijah in v promocijskih filmih).

Vključitev v projekt GlaMUR je brezplačna.

V kolikor se želite vključiti v projekt izpolnite priloženo pristopno izjavo in jo skupaj s slikami vaše ponudbe čim prej pošljite na naslov:

PRA giz, Prešernova ulica 2, 9240 Ljutomer ali na e-mail info@prlekija.com oziroma info@las-prlekija.com.

Kriterije za vključitev najdete v priponki.

GLAMUR_povabilo turističnim ponudnikom

GLAMUR_pristopna_izjava