Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Poletna dobrodelna akcija #podarizvezek 2023

Tudi letos vas vabimo k dobrodelni akciji zbiranja šolskih potrebščin za pomurske otroke v stiski.

Akcija letos traja do 15. avgusta 2023. 

Sodelujete lahko na različne načine in sicer tako da:

POSTANETE ZBIRNA TOČKA

Vsako leto imamo po celi regiji številne zbirne točke. Če bi želeli postati tudi vi zbirna točka, izpolnite prijavnico tukaj.

ORGANIZIRATE ZBIRNO AKCIJO V SVOJEM KRAJU

V času akcije lahko kadar koli organizirate zbirno akcijo bodisi v svojem podjetju, društvu ali v svojem kraju. Termin zbiranja si določite sami, nam pa ga predhodno sporočite. Zbirno akcijo lahko omejite npr. na 3 dni oz. kakor sami želite.

Številni zaposleni v podjetjih ali drugih organizacijah so se v preteklih letih pridružili akciji in tako prispevali k družbeni odgovornosti svoje organizacije. Zakaj nebi tudi z vašimi sodelavkami in sodelavci naredili nekaj dobrega to poletje?

PROMOVIRAJTE AKCIJO NA SPLETU

Dobra dela lahko širimo tudi med svojimi znanci in prijatelji na spletu. Če se odločite sodelovati v akciji, obelodanite svoja dobra dela tudi na družbenih omrežjih – verjamemo, da je dobrodelnost še bolj nalezljiva kot covid 🙂 Uporabite ključnik #podarizvezek ali nas označite v svojih objavah.

DONIRATE ŠOLSKE POTREBŠČINE ALI PROMOCIJSKI MATERIAL

V kolikor bi nam raje donirali šolske potrebščine ali promocijski material primeren za šolarje, ga bomo z veseljem sprejeli.

NAKAŽITE POLJUBNI ZNESEK PREKO SVOJE MOBILNE ali SPLETNE BANKE

Preprosto poskenirajte kodo in vpišite poljubni znesek, ki nam ga želite donirate. Take donacije nam omogočijo nakup tistih šolskih potrebščin, ki se jih zbere manj in ki jih vedno zmanjka.

Si lahko mislite, da smo v preteklih letih pomagali že 1200 otrokom? To pa sploh ni malo! In zahvala gre prav vsakemu od vas.

Za vse informacije glede akcije je za vas tukaj:

Matejka Horvat

matejka@lrf-pomurje.si

051 368 750

Če imeta svojo idejo, kako bi želeli sodelovati, se nam oglasite – veseli vas bomo.

Tukaj si lahko ogledate poročilo iz leta 2022:

Akcija #podarizvezek v letu 2022