Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Online usposabljanje za UNICEF-ove varne točke

V sredo, 10. maja ob 10. uri bo potekalo online uvodno usposabljanje za Varne točke. Namenjeno je vsem, ki želite osvežiti znanje o projektu in se ponovno udeležiti uvodnega usposabljanja, novim zaposlenim, kot tudi vsem novim Varnim točkam.

Predavateljica: Aida Hajdarević Novak, univ. mag. soc. del.: Koordinatorka projekta UNICEF-ove varne točke na Slovenski fundaciji za UNICEF.

Potek usposabljanja: Prvi del usposabljanja bo teoretičen, a hkrati prepleten s praktičnimi primeri – predstavljen bo projekt, njegov namen in kako deluje, prav tako bo prikazanih nekaj statističnih podatkov o obiskih otrok v Varnih točkah in vrstah stisk otrok, s poudarkom na nasilju in duševnemu zdravju otrok in mladih. Osrednji del usposabljanja bo namenjen prepoznavanju stiske otroka in učenju tehnik za vzpostavljanje stika in varnega odnosa z otrokom ter učenju reagiranja in komuniciranja v primeru, da se otrok zateče v Varno točko. Zadnji del usposabljanja bo praktičen. Skozi resnične primere obiskov otrok se bodo udeleženke_ci preizkušali v vlogi Varne točke.

Usposabljanje je namenjeno vsem novim Varnim točkam kot tudi obstoječim za osvežitev pridobljenega znanja in pa za nove zaposlene v Varnih točkah.

Naprošam, da se na usposabljanje predhodno prijavite na e-mail: aida.hajdarevic.novak@unicef.si s sledečimi podatki: ime in priimek, letnica rojstva (za namen razpisa), e-mail, naziv Varne točke in kraj Varne točke (če se vas prijavlja več iz iste Varne točke, lahko tudi v enem e-mailu sporočite podatke vseh udeleženk_cev).

Link do online usposabljanja (Microsoft Teams):


Click here to join the meeting

Meeting ID: 362 673 829 154 

Passcode: soeqbu