Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Ogled dobrih praks za mlade: turizem

V petek, 28.6.2019 skupaj s Pomursko turistično zvezo organiziramo ogled dobrih praks za mlade z namenom pokazati mladim, da je turizem lahko priložnost za njih.

Zato vabimo mlade, ki delujejo v turizmu, turističnih, mladinskih ali drugih organizacijah, in vas zanimajo uspešne zgodbe iz turizma, ki so jih spisali mladi, da se nam pridružite.

Odpeketali bomo na Zbiljsko in Velenjsko jezero, kjer se nam bodo predstavila tamkajšnja turistična društva in njihovi podmladki s svojimi uspešnimi turističnimi produkti in storitvami.

MLADI IN TURIZEM.

Število mest je omejeno na 9 potnikov, zato pohitite s prijavo. Ogled dobrih praks je brezplačen, prav tako bomo udeležencem zagotovili prigrizke, pijačo, kosilo in dobro voljo.

02 538 13 54 – Matejka Horvat

matejka@lrf-pomurje.si 

V primeru velikega števila prijav, si pridružujemo pravico do izbora tistih, ki (že) delujejo na področju razvoja turističnih produktov ali storitev in jim bo ogled pripomogel k ustvarjanju novih priložnosti.

Ogled dobrih praks je ena izmed aktivnosti v sklopu projekta Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja, v okviru katere želimo mladim pokazati, da je turizem lahko priložnost za njihov razvoj, zaposlitev, prostovoljno delo, pridobivanje izkušenj in kompetenc. V sklopu teh aktivnosti bomo prav tako organizirali konferenco na temo Turizem – priložnost za mlade.