Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Odličnost v turizmu

Zavod za kulturo, turizem in šport Murska Sobota vljudno vabi na

Delavnico na temo razvoja butične turistične ponudbe in novih turističnih produktov, ki bo v ponedeljek, 29. julija 2019 ob 9. uri v paviljonu Expano v Murski Soboti.

Naslov delavnice je Odličnost v turizmu: Kako ustvariti naslednjo veliko stvar? Vodil jo bo mag. Niko Slavnič, profesor na več MBA programih v Sloveniji in tujini, serijski podjetnik, investitor in govorec z odličnimi izkušnjami v Srednji in Vzhodni Evropi, globokim znanjem in ustvarjalnimi veščinami v razvoju podjetništva. Svojo kariero je začel v družinskem podjetništvu pri 16 letih. Od takrat je nadaljeval z dolgoletnimi podjetniškimi aktivnostmi, razvijanjem različnih projektov in organizacij. Ljudje ga vidijo kot edinstveno kombinacijo vizije, duhovitosti, da ideja preide v uspešno podjetje. Je direktor podjetja IQbator d.o.o., prvega zasebnega podjetniškega inkubatorja v jugo-vzhodni Evropi, CEO globalnega podjetja InYourPocket ter med drugim avtor uspešnice ‘The Slovenia book’, ki vas bo tekom delavnice vsekakor navdihnil za razvoj kakšnega novega turističnega produkta/ ponudbe v Pomurju ali dal smernice za uspešno delo.

Delavnica bo trajala predvidoma 3 ure, z vmesnim odmorom za pogostitev.

Število mest je omejeno, zato vas prosimo, da svojo prisotnost potrdite do četrtka, 25. julija 2019 na monika.baci@zkts-ms.si.