Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Oddajte prošnje za donacije – Lidl Slovenija

Lidl Slovenija obvešča, da so na prenovljenem spletnem mestu www.boljsisvet.si že tretjič letos pripravili posebno povabilo k oddaji prošenj za donacije za različne projekte in aktivnosti, ki bo odprto vse do konca decembra. V podjetju Lidl Slovenija so namreč junija letos uvedli nov sistem sprejemanja prošenj za donacije, saj želijo zagotoviti bolj transparentno in hitro reševanje prošenj. Odločitev se je izkazala za pravilno, predvsem v času epidemije, zaradi COVID-19 in posledicami, ki jih je prinesla s sabo, saj so na naslov prejeli še več prošenj za pomoč kot običajno. Z odprtjem povabila za oddajo prošenj za donacije so tako vsem prejemnikom zagotovili enake možnosti obravnave.

Obveščamo vas, da se s 1. decembrom 2020 ponovno odpirajo povabilo za oddajo prošenj za donacije, ki bo odprto vse do 31. decembra 2020. Prednost bodo imele donacije, ki bodo odražale vrednote in poslanstvo projekta Ustvarimo boljši svet in Lidla Slovenija.

Vabimo vse organizacije, ki pripravljajo dogodke oziroma načrtujejo kakršne koli projekte med 15. februarjem in 30. aprilom 2021.

Več podrobnosti ter pravila in pogoji so na voljo tukaj.

Skupaj lahko ustvarjamo boljši svet!

Nasveti-za-pisanje-prošenj_Lidl-Slovenija