Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Nevladne organizacije OD in ZA ljudi

Zavod Tri (Grozd NVO Gorenjske) vabi na delavnico z naslovom Nevladne organizacije OD in ZA ljudi, ki se bo odvila v četrtek, 21. 9. 2023, med 18.00–19.30 uro, preko spletne aplikacije Zoom.

Delo v nevladnih organizacijah je navdihujoče, v njem lahko najdemo smisel in namen – ne le za nas, ampak za širšo družbo. Delamo z mladimi, s starejšimi, z ljudmi z motnjo v duševnem razvoju, z lokalno skupnostjo, ki si želi pestrega poletnega dogajanja v svojem mestu … A včasih nam zmanjkuje energije, želimo si, da bi bile odgovornosti porazdeljene, da ne bi delali le za ljudi, ampak večkrat tudi skupaj z njimi.

Na usposabljanju boste izvedeli, kako ljudi, za katere delujejo, vključijo v samo delovanje svoje nevladne organizacije, kako zagotavljajo člane_ice, ki prevzemajo funkcije in naloge in kako jasno komunicirajo s skupnostjo. Pomemben del delavnice bo deljenje izkušenj, dobrih in manj dobrih zgodb ter praks dela z ljudmi v nevladnih organizacijah.

Delavnico bosta vodili Nina Arnuš in Anka Pintar iz Zavoda Tri iz Škofje Loke, ki se o vključujočem delu izobražujeta v okviru mreže OF/BY/FOR ALL Change Network, pridobljena znanja pa vključujeta v svoje delo na stičišču Grozd NVO Gorenjske, predvsem pa v programih vključevanja priseljenk.

Delavnico organiziramo v Mreži ZaNVO.

Prijavo na delavnico oddate preko spletnega obrazca.