Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

NETKO tudi za nevladne organizacije

Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana (GZS) kot lastnik nagrade Netko in Register.si, Tehnološki park 18, Ljubljana, skrbnik slovenske nacionalne domene .si in organizator nagrade Netko (v nadaljevanju organizator), s to nagrado komunicirata slovensko spletno identiteto, podpirata domače spletne projekte, podjetja in osebnosti ter hkrati spodbujata uporabo nacionalne domene .si.

Cilj nagrade nagrade je spodbujanje odličnosti uporabe spleta kot komunikacijsko-poslovno orodje in dvig kakovosti in inovativnosti spletnih rešitev na različnih tematskih področjih ter izpostavitev najboljših praks pod vrhnjo domeno .si.

Prijavitelj na tekmovanje lahko prijavi spletno stran na domeni .si, ki je bila izdelana ali prenovljena med 1. januarjem 2020 in 1. januarjem 2021.

Prijava projektov je mogoča med 7. januarjem in 7. februarjem 2021, prijavnica pa je dostopna na spletni strani www.netko.si.

Kategorije

Menite, da je vaš projekt zanimiv, da ste z inovativnimi rešitvami in učinkovito komunikacijo dosegli svojo ciljno skupino? Imate v rokah ustvarjalen projekt, ki je znal izrabiti vse priložnosti, ki mu jih ponuja digitalno okolje? Ponujate inovativne rešitve ali visoko tehnološko uporabo digitalnih orodij? Ali vaša ideja predstavlja dodano vrednost na slovenskem spletišču in jo želite predstaviti kot primer dobre prakse? Potem projekt lahko uvrstite v naslednje tekmovalne kategorije: