Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Nacionalna konferenca: za participativni proračun!

Mreža regionalnih stičišč nevladnih organizacij ZaNVO, katere del je tudi Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja (LRF za Pomurje) in Skupnost občin Slovenije vas vabimo na nacionalno konferenco Za participativni proračun! Aktivni občani – uspešni župani, ki bo potekala 15. septembra 2021 ob 10. uri na spletni platformi Zoom.

Družinska kolesarska in sprehajalna pot za vse generacije, medgeneracijski center za aktivno preživljanje prostega časa, učenje in druženje, fitnes v naravi dostopen vsem prebivalcem, drevored, ki zagotavlja prijetno senco obiskovalcem parka,  gnezdišče za labode, vetrna harfa ob morju za sproščujoče trenutke, zbornik, ki predstavlja izjemne, a prezrte ženske, pomembne za razvoj kraja, otroško igrišče v vasi, ki je v veselje otrokom in staršem, skupnostni vrt na katerem lahko svoj košček zemlje obdeluje vsakdo, ki doma nima te možnosti, razstavišče na prostem za popestritev kulturnega življenja kraja.

To je le nekaj pridobitev, ki so jih občani predlagali in množično podprli, občine po Sloveniji pa poskrbele za izvedbo. Brez participativnega proračuna jih ne bi bilo. Ni zmeraj potrebno veliko za dobrobit in razvoj občine. Potrebujemo dobre ideje in aktivne občane ter participativnemu proračunu naklonjene župane.

Svojo udeležbo potrdite s prijavnico na tej povezavi.

Ob prijavi boste na svoj elektronski naslov prejeli povezavo do zoom-a, kjer bo potekala konferenca.

Vabilo_konferenca_participativni_proračun_2021