Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Možnost izražanja glasu ni samoumevna. Sodelujte pri raziskavi!

Predstavniki nevladnih organizacij sodelujemo v vrsti različnih teles, kjer zastopamo glas nevladnega sektorja. Ko se nam pojavi priložnost za sodelovanje, jo z veseljem izkoristimo. Sedaj imamo priložnost sodelovati pri raziskavi, cilj katere je ugotoviti, katere storitve lahko nevladne organizacije še opravljajo in kakšno podporo pri tem potrebujemo. Priložnosti, kot je ta, res ne gre izpustiti iz rok! K izpolnjevanju ankete smo vas že pozivali. Če vam ni uspelo, lahko to še vedno storite. Rok za zbiranje predlogov so podaljšali do 29. 5. 2023!
Opomba: Organizacije, ki imate prometa do 5.000€ letno, ne rabite izpolnjevati vprašalnika.
Zakaj je pomembno, da sodelujemo?
Vaše mnenje lahko pomembno vpliva na priporočila raziskave, ki bo Ministrstvu za javno upravo pomagala pri programiranju prihodnjih razpisov in pripravi Strategije razvoja nevladnih organizacij za obdobje 2024-2028. Skratka, kot smo rekli, mi pomagamo njim, zato da lahko oni pomagajo nam.
To, da nas povprašajo po mnenju ni samoumevno. Je nekaj, kar smo si priborili. Izkoristimo priložnosti, ki jih imamo, da se glas sektorja sliši!
Prav tako pa je pomembno, da svoje potrebe in rešitve izpostavimo in predlagamo tudi nevladne organizacije na lokalnem in regijskem nivoju.
Vprašalnik je na voljo tukaj.