Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Krepitev delovanja MSLS

Mladinski svet Slovenije je objavil razpis za mladinske svete lokalnih skupnosti z osnovnim namenom krepitve njihovega delovanja.

Preko razpisa bodo podprti projekti, ki naslavljajo naslednje teme: stanovanjska problematika, participacija, informiranje, zagovorništvo, promocija in prepoznavnost MSLS. Aktivnosti bodo potekale od 12. avgusta do 30. novembra 2019. Na razpis se lahko prijavijo vsi registrirani mladinski sveti lokalnih skupnosti v Sloveniji.

Rok za oddajo koncepta projekta je 30. maj 2019. MSLS-ji, ki bodo pravočasno oddali prijavo koncepta projekta in katerih predstavnik se bo udeležil usposabljanja za MSLS-je, bodo upravičeni do oddaje končne prijave projekta. Rok za končno prijavo projekta je 30. junij 2019 do polnoči. Koncept in (kasneje) izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov petra.miklauzic@mss.si.

Usposabljanje za MSLS-je bo potekalo od 14. do 16. junija 2019, udeležba na usposabljanju je za vse prijavitelje obvezna. Obvezna je udeležba minimalno enega predstavnika MSLS-ja, ki bo kandidiral na razpisu.

Preko razpisa bodo podprti projekti minimalno 6 mladinskih svetov lokalnih skupnosti v skupni vrednosti do 6.500 EUR v bruto znesku. MSS bo posameznemu projektu namenil največ 1.100 EUR v bruto znesku.

Več informacij o razpisu in usposabljanju najdete tukaj.