Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Koronavirus: čas ZA solidarnost

Epidemija Covid-19 je naša nova realnost že skoraj leto in pol. V tem času smo prešli od faze nepoznavanja možnih posledic novega virusa in skrajne negotovosti ter zaprtja državnih meja, gospodarskih panog in družbenega življenja preko zglednega sodelovanja znanosti, gospodarstva in politike do razvoja cepiv. V zelo kratkem času je na voljo dovolj različnih in učinkovitih cepiv. Pocepljenost prebivalstva je v danem trenutku ključnega pomena za zdravje in normalno življenje vseh nas. Cepljenje je prostovoljno in je eden od pomembnejših načinov, da skupaj uspešno premagamo epidemijo.

Pozivamo vas, da stopimo skupaj in ravnamo odgovorno do sebe in drugih in da pristopimo k cepljenju. Dovolj visoka precepljenost je v tem trenutku edino zagotovilo, da se bo življenje vrnilo v normalne tirnice in se epidemije ne bo ponovila v jesenskem času.

Akciji poziva k cepljenju Ministrstva za javno upravo se pridružujemo tudi iz Regionalnega stičišča nevladnih organizacij Pomurja – zakaj? – zato, ker zaupamo znanosti!

Za uspešno obvladovanje epidemije je pomembno, da stopimo skupaj. Nalezimo se dobrih navad – cepimo se.