Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Izobraževanje za mentorje v e-obliki: Motiviranje in spremljanje prostovoljcev

E–izobraževanje za mentorje je namenjeno vsem mentorjem, ki v organizaciji opravljate delo mentorja ali koordinatorja prostovoljcev in si želite pridobiti znanja s področja motiviranja prostovoljcev za uspešno opravljanje vašega dela.

Vsebina: Na izobraževanju se boste udeleženci spoznali z zunanjo in notranjo motivacijo pri prostovoljcih in dobili odgovore na to, kaj prostovoljce žene v prostovoljsko delo.

Poglobili se boste v naslednje teme:

  • prepoznavanje zunanjih motivatorjev za prostovoljsko delo,
  • spremljanje dela prostovoljcev z upoštevanjem notranjih motivatorjev,
  • nagrajevanje prostovoljcev.

 Čas izvedbe: Izobraževanje bo potekalo preko aplikacije ZOOM v torek, 16. februarja 2021 med 10:00 in 13:00. Med izobraževanjem bomo imeli 15 minut odmora. V okviru izobraževanja bo namenjen čas za vsa vaša vprašanja.

Prijava: Število oseb je omejeno, zato prijave sprejemajo do zasedenosti, oz. najkasneje do  petka, 12. februarja 2021 preko spletnega obrazca. Najkasneje 2 dni pred izvedbo vam bodo poslali na mail vsa navodila in povezavo do zoom srečanja. Udeležba je brezplačna.

 

ŠE MOŽNOST PRIJAVE!

Obveščajo vas tudi, da je še možnost prijave na izobraževanji Zakon o prostovoljstvu (29. 1. 2021) in Pridobivanje prostovoljcev (9. 2. 2021). Več informacij glede vsebine in izvedbe izobraževanja ter prijave najdete na spletni strani.