Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dobrodelna akcija Ta dobra večerja 2023 se je začela!

Skenirajte kodo, darujte v dober namen in sodelujte v žrebanju za odlično kulinarično doživetje! Dobrodelna akcija poteka do 28. maja, do polnoči!

Odlične slovenske restavracije in nevladne organizacije smo ponovno povezali v dobrodelni akciji, kjer je dobra hrana ravno tako pomembna kot dober namen! Naš cilj: zbrati čim več denarja za nevladne organizacije, ki delujejo na področju nasilja v družini, vrstniškega nasilja in nasilja nad ženskami.

Kako? Nikoli še ni bilo tako preprosto!

Dober namen, ki je skupen vsem sodelujočim nevladnim organizacijam, podprite s simboličnim prispevkom (najmanj) 5 evrov in svojo srečo kar petkrat preizkusite v žrebu za okusno nagrado! Denar se zbira na računu ene od sodelujočih nevladnih organizacij in se na koncu akcije enakomerno razdeli med vseh pet organizacij.

Kako sodelujem?

  • Preberi QR kodo, daruj in sodeluj:

Posameznik v nagradni igri sodeluje tako, da na transakcijski račun SI56 0201 2005 1014 593 (Društvo SOS telefon za ženske in otroke – žrtve nasilja) donira (najmanj) 5 evrov. Donacija mora biti izvedena med 22. majem 2023 in 28. majem 2023 do 23:59. Donira se lahko preko preko nakazila, kjer si lahko pomagate tudi a QR kodo, ki jo najdete zgoraj:

Znesek: (najmanj) 5 Evrov
Namen: DONACIJA DOBRA VEČERJA
KODA NAMENA: CHAR
Referenca: SI 05
Naziv: DRUŠTVO SOS TELEFON ZA ŽENSKE IN OTROKE – ŽRTVE NASILJA
Naslov: Zaloška cesta 57,
Kraj: 1000, Ljubljana
Država: Slovenija
  • Pojdi na to objavo in v komentar napiši #Tadobravečerja

Za sodelovanje v žrebu obiščite CNVOS Facebook objavo. Po tem, ko oddate donacijo, pod facebook objavo zapišite v komentar #tadobravečerja in že sodelujete v žrebu.

Srečneži si bodo prste obliznili ob izvrstni večerji za dve osebi v eni izmed petih odličnih slovenskih restavracij! Chefi pravijo, da kuhajo še bolje, ko kuhajo za dober namen!

dobra hrana + dober namen = ta dobra večerja

Kdo sodeluje letos?

Akcija traja od ponedeljka, 22. maja 2023 do nedelje, 28. maja 2023, do polnoči. Pravila in pogoji za sodelovanje so objavljeni tukaj.

Pri kontaktiranju in urejanju sodelovanja organizacij in restavracij smo sodelovala regionalna stičišča nevladnih organizacij: LRF za Pomurje, Zavod Tri, Regijski NVO center – Regionalno stičišče nevladnih organizacij JV Slovenije, Boreo, Regijsko stičišče nevladnih organizacij Primorsko-notranjske regije, Regionalno stičišče nevladnih organizacij Podravja.

Če vas o Ta dobri večerji zanima še kak podatek, ki ga ne najdete na www.vecerja.si, pišite na pr@cnvos.si ali pokličite na 01 542 14 22.