Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Digitalne rešitve za izzive podeželja

LAS Pri dobrih ljudeh 2020 in LAS Goričko sodelujeta v projektu sodelovanja LAS z nazivom Digitalne rešitve ZA izzive podeželja, ki je sofinanciran s strani Evropske unije iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republike Slovenije v okviru Programa razvoja podeželja 2014-2020. Računalniška in digitalna pismenost sta danes postali osnovni znanji, nujno potrebni za razvoj posameznika na vseh področjih. Še večji pomen pa imajo ta znanja na odmaknjenih območjih našega podeželja, saj so potrebna za lažje zaposlovanje, komuniciranje, iskanje informacij ter vodenje kmetijskega gospodarstva in s tem povezane birokracije. V okviru projekta želijo izvajati brezplačna računalniška usposabljanja v manjših skupinah, ki bodo tako vsebinsko kot prostorsko blizu prebivalcem omenjenih območij in se boste vanje lahko vključevali tudi tisti, ki do sedaj niste imeli te možnosti.

Na vas se obračajo s prošnjo za izpolnitev anketnega vprašalnika, saj želijo pridobiti informacije o tem, koliko uporabljate informacijsko-komunikacijsko tehnologijo in kakšne so vaše izobraževalne potrebe na področju pridobivanja računalniških znanj. Na podlagi zbranih informacij bodo naredili analizo stanja, ki bo podlaga za oblikovanje izobraževalnih sklopov, ki bodo prilagojeni vašim potrebam.

Projekt se bo izvajal tako na območju LAS Goričko kot na območju LAS Pri dobrih ljudeh, zato izpolnite vprašalnik, ki se nanaša na vaše območje bivanja:

LAS PRI DOBRIH LJUDEH – ANKETA

LAS GORČKO – ANKETA

V kolikor potrebujete dodatne informacije se obrnite na kontakte posameznih LAS-ov. Priporočamo, da se naročite na njihove e-novice, da boste na tekočem z vsemi informacijami in potekom tečajev.

LAS PRI DOBRIH LJUDEH – SPLETNA STRAN

LAS GORIČKO – SPLETNA STRAN