Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Delavnici “Napredno in človeku prijazno podeželje” in “Ekološka pridelava in predelava hrane ter lokalna samooskrba”

Vljudno vabljeni na nadaljevalni specializirani delavnici, ki ju v sklopu priprave Strategije razvoja regije in Regionalnega razvojnega programa pomurske regije 2021 – 2027 organizira Razvojna agencija Sinergija v mesecu februarju 2019.

Prva delavnica “RAZVOJ NAPREDNEGA ČLOVEKU PRIJAZNEGA PODEŽELJA” bo potekala, v torek, 12. 2. 2019, ob 12. uri. Tema delavnice: Pametne vasi, digitalizacija, človeku prijazne sodobne (infra)strukturne rešitve in storitve, ohranjanje vitalnega podeželja, kakovost bivanja, izzivi staranja prebivalstva, mobilnost podeželskega prebivalstva in dostopnost vsakdanjih storitev, mladost na podeželju.

Druga delavnica “EKOLOŠKA PRIDELAVA IN PREDELAVA HRANE TER LOKALNA SAMOOSKRBA” bo potekala v sredo, 13. 2. 2019, ob 12. uri. Tema delavnice: Kakšno je stanje v regiji, kje so naše prednosti, kako lahko izkoristimo potenciale; kmetijstvo v zavarovanih območjih.

Obe delavnici se bosta odvijali v BISTRI HIŠI, Martjanci 36.

Razvojna agencija Sinergija je partnerska organizacija v regijski razvojni mreži, zadolžena za koordiniranje področja kmetijstva in podeželja. Prosimo vas, da udeležbo potrdite na elektronski naslov tadeja@ra-sinergija.si ali na telefonsko številko (02) 538 13 56 (Tadeja Bencak).