Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Brezplačno izobraževanje IZDELAVA UČINKOVITE SPLETNE KOMUNIKACIJE

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na večdnevni izobraževalni program »Izdelava učinkovite spletne komunikacije« na družabnih omrežjih, spletnih straneh in e-mail orodjih.

Program je namenjenem predstavnikom nevladnih organizacij ter tudi drugim organizacijam in zainteresiranim, ki želite privabiti nove ljudi, obstoječe pa motivirati, da bodo težili k boljšim uspehom vaše organizacije kot celote, specifičnega programa, produkta, storitve ali dogodka s pomočjo svetovnega spleta. Na delavnicah boste podrobno spoznali prednosti in pasti glavnih družbenih omrežij, zakaj še vedno potrebujemo e-mail, kakšna je vloga spletne strani in kako izdelati spletno stran samo v nekaj korakih.

Uvodno srečanje je planirano v četrtek, 27.2.2020, ob 16:00 uri. Srečanja se bodo izvajala ob torkih in četrtkih, v popoldanskem času, in sicer v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

V program se lahko vključite odrasli, ki ste dopolnili vsaj 45. let in hkrati nimate status upokojenca. Udeležba v programu je BREZPLAČNA.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko (02) 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronske pošte kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave sprejemamo do torka, 25.2.2020 oziroma do zapolnitve mest.

Vsebino programa in podrobnejše informacije najdete v priloženem vabilu.

Vljudno vabljeni!