Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Brezplačni tečaj EXCEL za začetnike

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na 5-dnevni brezplačni tečaj EXCEL za začetnike, katerega uvodno srečanje je predvideno v četrtek, 15.10.2020, ob 16:00 uri. Tečaj se bo odvijal v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci. 

V tečaj se lahko vključite odrasli, starejši od 45. let starosti (razen oseb, ki imate status upokojenca, dijaka ali študenta), ki se z Excelom še niste srečali ali pa poznate samo najosnovnejše funkcionalnosti programa. Na tečaju boste udeleženci tako spoznali osnove uporabe programa Excel in se usposobili za samostojno delo s programom Excel.

Udeležba v programu je BREZPLAČNA.

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave preko telefonske številke (02) 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronskega naslova kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave zbiramo do torka, 13.10.2020 oziroma do zapolnitve prostih mest.

Vsi udeleženci boste na uvodnem srečanju prejeli mapo z gradivi in USB ključ z vsebino predavanj.

Program in podrobnejšo vsebino tečaja najdete v priloženem vabilu:

Brezplačni_tečaj_Excel_za_začetnike_kv

Pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto na brezplačnem tečaju EXCEL za začetnike. Število mest je omejeno!

Zaradi preprečevanja širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2 je udeležba omejena do največ 15 oseb. Delavnice bodo izvedene ob upoštevanju vseh potrebnih ukrepov in priporočil ustreznih organov Republike Slovenije, ki veljajo za preprečevanje širjenja okužbe z virusom SARS-CoV-2. Zaradi izvedbe tečaja v zaprtem prostoru bo za vse udeležence obvezna uporaba mask in upoštevanje navodil NIJZ za preprečevanje virusa.