Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Brezplačni tečaj EXCEL za začetnike

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na večdnevni brezplačni tečaj EXCEL za začetnike, katerega uvodno srečanje je predvideno v torek, 29.6.2021, ob 16:00 uri. Srečanja se bodo izvajala dvakrat tedensko, ob torkih in četrtkih, v popoldanskem času, in sicer v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci. Zaključno srečanje je predvideno v četrtek, 15.7.2021.

V tečaj se lahko vključite odrasli, prednostno starejši od 45. let (razen  oseb, ki imate status upokojenca, dijaka ali študenta), ki se z Excelom srečujete prvič ali pa poznate samo osnovne funkcionalnosti programa. Na tečaju boste udeleženci spoznali osnovne uporabe programa Excel in se usposobili za samostojno delo s programom Excel.

Udeležba v programu je brezplačna!

Za udeležbo v programu so potrebne predhodne prijave preko telefonske številke (02) 538 13 54 (Kristjan) oziroma preko elektronskega naslova kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave zbiramo do ponedeljka, 28.6.2021 do 12:00 ure, oziroma do zapolnitve prostih mest. Število mest je omejeno.

Vsi udeleženci boste na uvodnem srečanju prejeli mapo z gradivi in USB ključ z vsebino predavanj.

Program in podrobnejšo vsebino tečaja najdete v priloženem vabilu.