Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Brezplačni tečaj angleškega jezika

Lokalna razvojna fundacija za Pomurje vabi na 10-dnevni splošni tečaj angleškega jezika, ki je namenjena odraslim, ki se z jezikom srečujete prvič oziroma odraslim, ki ste se jezika učili pred mnogimi leti in bi želeli obnoviti/okrepiti svoje znanje angleškega jezika.

Uvodno srečanje je planirano v ponedeljek, 10.6.2019, ob 16:15 uri. Termini ostalih delavnic se bodo določili na uvodnem srečanju, predvidoma pa se bodo srečanja odvijala 2-3 krat tedensko, v popoldanskem času. Srečanja se bodo izvajala v učilnici Bistre hiše Martjanci, Martjanci 36, 9221 Martjanci.

Program je namenjen odraslim (razen osebam, ki imate status upokojenca, dijaka ali študenta). Prednost pri vključitvi v program imajo udeleženci, starejši od 45. leta starosti. Program bo razdeljen na niz delavnic, katerim bo sledilo domače delo. Udeležba v programu je BREZPLAČNA. Število mest je omejeno!

Za udeležbo v progamu so potrebne predhodne prijave na telefonsko številko (02) 538 13 54 (Kristjan), oziroma preko elektronske pošte kristjan@lrf-pomurje.si. Prijave sprejemamo do petka, 7.6.2019, oziroma do zapolnitve mest.

Vsi udeleženci boste na uvodnem srečanju prejeli mapo z gradivi in usb ključ z vsebino predavanj.

Dodatne informacije: Kristjan Šadl, 02 538 13 54, kristjan@lrf-pomurje.si oziroma v priloženem vabilu!