Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Agencija LARS pripravlja brezplačne poletne webinarje

Agencija LARS, Zavod za kulturo, izobraževanje in svetovanje, Cerkno je zasebni zavod, ki se zadnja leta osredotoča na razvijanje neprofitnih organizacij tako, da jim nudi kakovostne svetovalne storitve, predavanja in delavnice. Letos so se odločili organizirati brezplačne poletne webinarje. Na njih želijo sodelujoče motivirati, da aplicirajo pridobljeno znanje na delo v svojih organizacijah. Le tako lahko sami uvidijo možnosti profesionalizacije pridobivanja sredstev. Aplikacija znanja, ki ga podajajo, zahteva tudi drugačno razmišljanje o vodenju in zbiranju sredstev. Tega se najraje otepamo, četudi vemo, da je nujno za razvoj in rast naše organizacije.

 


13. 7. 2020 ob 11h prek Zooma.

Kdo pravi, da se ne da?

Trije primeri dobrih praks društev z nizkimi proračuni

Webinar Kdo pravi, da se ne da je namenjen predstavnikom in predstavnicam nevladnih organizacij, ki želijo spoznati zgodbe uspešnega pridobivanja sredstev v nevladnih organizacijah. Predstavljam tri organizacije z različno visokimi proračuni in na treh različnih področjih delovanja. Namen predavanja je spodbujanje k razmisleku o različnih ukrepih v smeri profesionalnega fundraisinga.

Prijavite se tukaj.


20. 7. 2020 ob 11h prek Zooma

Mogoče pa le ni vse tako črno

Kako zbirati sredstva za nepriljubljene namene?

V webinarju bomo spoznali, kaj so nepriljubljeni nameni za zbiranje sredstev ter zakaj so nepriljubljeni. Spoznali bomo primere dobrih praks iz tujine, kjer so organizacije uspešno prepričale donatorje v svoje poslanstvo.

Prijavite se tukaj.


17. 8. 2020 ob 11h prek Zooma

Sponzorstva – pro et contra

Webinar podaja vpogled v tehnike pridobivanja sredstev od podjetij. Namenjen je tistim fundraiserjem, ki sodelujejo z marketinškimi ali PR službami podjetij, da se jim utrne še kakšna ideja, kako obdržati in nadgraditi sodelovanja v korist uresničevanja poslanstva.

Prijavite se tukaj.


24. 8. 2020 ob 11h prek Zooma

Kako povečati odziv na naše prošnje?

Neprofitne organizacije pogosto zaprošamo za podporo in nemalokrat trčimo v težavo, da se več kot polovica donatorjev ne odloči več za podporo naših programov in projektov.

Kaj je tisto, s čimer smo privabili donatorje?
Kaj je tisto, zaradi česar ostajajo z nami?
In še pomembneje, kaj je tisto, zaradi česar odhajajo?

V zadnjem poletnem webinarju bomo obravnavali stopnje odziva na naše prošnje in načine, kako te stopnje povečati, da bomo zagotovili stabilnejše financiranje naše organizacije.

Prijavite se tukaj.


Prijava je obvezna. Po vsakem webinarju bom na voljo za vprašanja udeležencev. Webinarji potekajo v živo in se ne snemajo.

Število udeležencev je zaradi precejšnjega zanimanja omejeno. Da webinarjev ne bi zamudili, se vpišite v skupnost Igrišče, da boste o ponovitvah obveščeni po e-pošti. Vpišite se tukaj www.agencija-lars.si/igrisce.

Vir: Agencija LARS