Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Prijava na webinar: evropski projekti

Prijava na serijo brezplačnih webinarjev »LAS in nacionalne razpise obvladamo! Smo pripravljeni na nekaj več?!«

Za nevladne organizacije organiziramo sklop 3 brezplačnih webinarjev na temo priprave evropskih razpisov, ki bodo potekali preko zooma.
Vsa navodila boste prijavljeni udeleženci prejeli dan pred izvedbo, povezavo do webinarja pa eno uro pred izvedbo. Webinar bo posnet, vendar bo na voljo samo udeležencem, ki bodo za dostop prejeli povezavo.
Osebne podatke, oddane ob prijavnici bomo uporabili za potrebe organizacije webinarja
(npr. da vam lahko zagotovimo dostop, da vas lahko obvestimo o videoposnetku, ki bo na voljo za poznejši ogled, da vam nudimo tehnično pomoč).


E-novice pošilja Ustanova lokalno razvojna fundacija za Pomurje, Marjanci 36, 9221 Martjanci (www.lrf-pomurje.si). Vsebujejo informacije o dejavnostih ustanove in druge informacije, pomembne za delovanje nevldnih organizacij, to je društev, zavodov in ustanov (npr. informacije o javnih razpisih, zakonodajnih spremembah, usposabljanjih). V novicah se izogibamo tržnim vsebinam, razen če presodimo, da bi lahko bile pomembne za razvoj NVO (npr. o delavnicah s kotizacijo). Novice lahko vsebujejo tudi pozive k sodelovanju v anketah, kampanjah in drugih akcijah. E-novice vam bomo pošiljali največ dva krat tedensko. Z zgornjo potrditvijo bomo vaš elektronski naslov uporabili samo za pošiljanje zgoraj opisanih e-novic in ga ne bomo posredovali tretjim osebam. Od e-novic se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na ustrezno povezavo na dnu vsakokratnih novic ali tako, da nam pišete na novice@lrf-pomurje.si. Več informacij o varstvu in hrambi osebnih podatkov: https://lrf-pomurje.si/informiranje/