Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Literarni, likovni in fotografski natečaj Prekmurje v besedi in sliki

Nosilec: Zveza kulturnih društev Prekmurja
Datum objave razpisa: 17.6.2019
Rok za prijavo na razpis:

Zveza kulturnih društev Prekmurja je objavila literarni, likovni in fotografski natečaj Prekmurje v besedi in sliki. K sodelovanju vabijo vse ustvarjalce, da ubesedijo svoj pogled na to prelepo pokrajino.

Dolžina besedila ni omejena, vendar naj bo čim krajša (cca 3-4 strani), prispevek je lahko tudi čitljiv rokopis. Vsa dela bodo objavljena v zborniku PREKMURJE V BESEDI IN SLIKI; za sodelovanje ni starostne omejitve.

Navodila za pošiljanje prispevkov:

  1. v elektronski obliki jih lahko pod naslovom “Za literarni natečaj” pošljete na elektronski naslov: zkdprekmurja@gmail.com
  2. če zgodbo pošiljate po pošti, jo pošljite v A4-kuverti, v katero vstavite še manjšo zaprto kuverto z vašimi podatki: ime, priimek, starost, naslov, elektronska pošta in mobilna številka, na naslov: Zveza kulturnih društev Prekmurja, Trubarjev drevored 4, 9000 Murska Sobota, s pripisom “Za natečaj”.
  3. Likovna dela so lahko v kateri koli tehniki, priporočen obrazec je A4, ki je lahko tudi večji, na zadnji strani je naj krajši opis. Likovna dela bodo na razglasitvi razstavljena.
  4. Fotografije lahko pošljete po elektronski pošti na naslov: zkdprekmurja@gmail.com.
  5. Če želite, da je prispevek objavljen pod psevdonimom, ga dopišite k zgornjim podatkom.

Zaključno druženje in podelitev zbornikov, v katerem bodo objavljene zgodbe, bo v petek, 27.9.2019 v Vaškem domu Bakovci.

Rok za oddajo prispevkov je 31.7.2019.

Za dodatne informacije pišite na zkdprekmurja@gmail.com.

Prijavnica