Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javni razpis za subvencijo mladim in mladim družinam ter drugim občanom pri reševanju prvega stanovanjskega problema v Občini Kobilje za leto 2019

Nosilec: Občina Kobilje
Datum objave razpisa: 25.2.2019
Rok za prijavo na razpis:

Predmet javnega razpisa je dodelitev subvencije mladim in mladim družinam ter drugim občanom pri reševanju prvega stanovanjskega problema v Občini Kobilje za leto 2019. Subvencija se pod pogoji iz odloka in tega javnega razpisa dodeli v obliki enkratne subvencije za kritje stroškov za gradnjo novega stanovanjskega objekta, rekonstrukcijo obstoječega stanovanjskega objekta ali nakupom nepremičnine (stanovanjskega objekta) na območju Občine Kobilje. Subvencijo je mogoče pridobiti le enkrat.

Do dodelitve subvencije je upravičen upravičenec, ki na območju Občine Kobilje prvič rešuje stanovanjsko vprašanje z gradnjo novega stanovanjskega objekta, obstoječega stanovanjskega objekta ali nakupom nepremičnine (stanovanjskega objekta).

Višina subvencije za posameznega upravičenca znaša do največ 1.500,00 EUR.

Gre za razpis odprtega tipa z roki za oddajo vloge. Prvi rok odpiranja je 14.6.2019. Prijavitelji morajo vloge oddati do 12.6.2019. Drugi rok odpiranja je 29.11.2019. Prijavitelji morajo vloge oddati do 27.11.2019. 

Več informacij o razpisu najdete tukaj.