Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javni razpis za sofinanciranje socialnovarstvenih programov in ostalih programov, ki jih izvajajo društva in druge organizacije in niso opredeljeni v ostalih razpisih Občine Tišina v letu 2019

Nosilec: Občina Tišina
Datum objave razpisa: 20.3.2019
Rok za prijavo na razpis:

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje socialnovarstvenih programov in ostalih programov, ki jih izvajajo društva in ostale organizacije, ki imajo sedež na območju Občine Tišina oz. imajo člane, ki so občani Občine Tišina.

Sofinanciranje socialnovarstvenih programov

Na razpisano področje na področju socialnovarstvenih programov se lahko prijavijo društva in druge organizacije, ki izvajajo socialnovarstvene programe. Prijavijo se lahko tisti izvajalci letnih programov, ki imajo sedež na območju Občine Tišina ali imajo člane, ki so občani Občine Tišina.

Višina razpisanih sredstev na področju socialnovarstvenih programov je 3.000,00 EUR.

Sofinanciranje programov ostalih društev

Na razpisano področje na področju ostalih programov se lahko prijavijo društva in ostale organizacije, ki izvajajo ostale programe (programe, ki niso opredeljeni v ostalih razpisih Občine Tišina). Prijavijo se lahko izvajalci letnih programov, ki imajo sedež na območju Občine Tišina ali imajo člane, ki so občani Občine Tišina.

Višina razpisanih sredstev na področju ostalih programov je 3.580,00 EUR.

Rok za oddajo vloge je 14.5.2019 do 15.ure. 

Več informacij o razpisu najdete tukaj.