Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javni razpis za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij v javnem interesu na področju vojnih veteranov, za leto 2020

Nosilec: Ministrstvo za obrambo
Datum objave razpisa: 10.11.2019
Rok za prijavo na razpis:

Predmet razpisa je izvajanje sofinanciranja dejavnosti nevladnih organizacij v javnem interesu na področju vojnih veteranov v letu 2020.

Na podlagi Zakona o nevladnih organizacijah (Uradni list RS, št. 21/18; v nadaljevanju: ZNOrg) in ZVV se na razpis lahko prijavi organizacija, ki:

  • ima status nevladne organizacije v javnem interesu na področju vojnih veteranov ali organizacija, ki ji je bil v skladu s predpisi, do dne 14.4.2018, podeljen status društva, ki deluje v javnem interesu na področju vojnih veteranov in je v postopku pridobivanja statusa nevladne organizacije v javnem interesu na področju vojnih veteranov v skladu z ZNOrg;
  • izpolnjuje pogoje iz Pravilnika o merilih.

Za leto 2020 je za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij okvirno predviden znesek  1.504.520,00 EUR. Dejanski obseg finančnih sredstev za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij se uskladi z dokončno sprejetim Proračunom RS za leto 2020.

Rok za oddajo vlog je 25.11.2019.

Več informacij o razpisu najdete tukaj.