Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javni razpis za male projekte

Nosilec: ACF Slovenija
Datum objave razpisa: 10.5.2021
Rok za prijavo na razpis:

Active citizens Fund v Sloveniji je objavil zadnji razpis za male projekte. Prijave so odprte do 12. julija 2021 do 12. ure.

SMERNICE ZA PRIJAVITELJE.

Spomnimo, na razpis se lahko prijavijo nevladne organizacije s sedežem v Sloveniji, ki so imele med letoma 2018 in 2020 povprečni letni prihodek nižji od 50.000 evrov. Razpis pokriva vsa prednostna področja programa, torej:

  • Demokracija, aktivno državljanstvo, dobro upravljanje in transparentnost;
  • Človekove pravice in enaka obravnava preko preprečevanja diskriminacije na podlagi rase ali etničnega porekla, vere ali prepričanja, spola, invalidnosti, starosti, spolne usmerjenosti ali spolne identitete;
  • Socialna pravičnost in vključevanje ranljivih skupin;
  • Enakost spolov in preprečevanje nasilja na podlagi spola;
  • Okolje in podnebne spremembe.

Informativno delavnico o razpisu si lahko ogledate TUKAJ. V njej vam med drugim podrobneje predstavijo cilje razpisa, pričakovane rezultate in učinke, kako se prijaviti in kako poteka ocenjevanje.

Odgovore na najpogostejša vprašanja o razpisu, na primer, ali se lahko na razpis prijavi tudi organizacija, ki do zdaj ni imela nobenih prihodkov, kaj se zgodi, če je organizacija v enem letu presegla prihodek 50.000 evrov, in ali je pomembno, koliko časa organizacije že obstaja, si preberite TUKAJ.

Organizacijam, ustanovljenim po 1. januarju 2018, ki imajo sedež v vzhodni kohezijski regiji, razen v mestnih občinah, in romskim organizacijam že v prvi fazi postopka omogočajo daljše osebno svetovanje. Za svetovanje se prijavite TUKAJ, in sicer najkasneje do 21. junija.

Če razmišljate o prijavi, se lahko obrnete na pomoč na

Regionalno stičišče nevladnih organizacij Pomurja

Matejka 051 368 750

matejka@lrf-pomurje.si