Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Javni razpis za izbor izvajalcev in sofinanciranje vsebin ter razvojnih in strokovnih nalog letnega programa športa v Občini Gornja Radgona v letu 2019

Nosilec: Občina Gornja Radgona
Datum objave razpisa: 5.2.2019
Rok za prijavo na razpis:

Občina Gornja Radgona je objavila javni razpis za izbor izvajalcev in sofinanciranje vsebin ter razvojnih in strokovnih nalog letnega programa športa v Občini Gornja Radgona v letu 2019. Na razpis se lahko prijavijo vrtci in osnovne šole, športna društva, združenja in zveze, zavodi, gospodarske družbe, zasebniki in druge organizacije, registrirane za opravljanje dejavnosti v športu.

Okvirna višina javnih sredstev za sofinanciranje vsebin ter razvojnih in strokovnih nalog letnega programa športa v Občini Gornja Radgona je objavljena na spletni strani občine. Dejanska višina sredstev se uskladi s sprejetim proračunom za leto 2019, dodeljena sredstva pa morajo biti porabljena v letu 2019.

Rok do katerega morajo biti vloge  poslane ali dostavljene na naslov: Občina Gornja Radgona, Partizanska cesta 13, 9250 Gornja Radgona je do vključno torka, dne 26. 2. 2019.

Več informacij o razpisu in razpisno dokumentacijo najdete tukaj.