Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Informiranje

POJASNILA GLEDE VARSTVA IN HRAMBE OSEBNIH PODATKOV PRI PRIJAVI NA E-NOVICE

 

Postopek prijave in hramba privolitve

E-novice LRF za Pomurje (v nadaljevanju e-novice) na vaš elektronski naslov pošilja Ustanova lokalno razvojna fundacija za Pomurje, Marjanci 36, 9221 Martjanci (www.lrf-pomurje.si) in sicer na podlagi vaše vnaprejšnje privolitve, ki se poda s klikom na posebno povezavo v prejetem elektronskem sporočilu. S tem se potrdi tudi veljavnost in dostop do elektronskega naslova, na katerega želite e-novice prejemati.

Ob podaji vaše privolitve shranimo kopijo našega elektronskega sporočila, v  katerem ste s klikom podali privolitev za prejemanje e-novic, elektronski naslov, iz katerega je bila takšna privolitev dana ter datum in čas privolitve (v nadaljevanju kopija privolitve). Kopijo privolitve hranimo kot dokazilo o vaši privolitvi za uporabo vašega el. naslova za pošiljanje e-novic.

 

Pošiljanje novic in uporaba elektronskega naslova

Elektronski naslov, na katerega ste ali boste naročili novice, bomo uporabljali izključno za pošiljanje teh novic in ga ne bomo posredovali v uporabo tretjim osebam, razen če bi od nas to zahteval zakon (kot npr. da v inšpekcijskem postopku nadzoru razkrijemo, komu je bila kakšno elektronsko sporočilo  poslano). Pri pošiljanju novic uporabljamo platformo MailChimp podjetja The Rocket Science Group LLC. To podjetje ima na podlagi  mednarodnega sporazuma Zasebnostni ščit EU-ZDA ustrezen certifikat, da zagotavlja ustrezno raven varstva osebnih podatkov.

 

Odjava od novic in vaše pravice

Od prejemanja e-novic se lahko kadarkoli odjavite, tako da kliknete na ustrezno povezavo, ki se nahaja na dnu vsakokratnih novic ali tako, da nam pišete na novice@lrf-pomurje.si. V primeru odjave vašega elektronskega naslova ne bomo več uporabljali za pošiljanje novic.

 

V primeru vaše odjave bomo zgolj hranili še kopijo vaše privolitve (ki vsebuje tudi vaš elektronski naslov), in sicer še toliko časa, kot smo na podlagi predpisov še lahko pozvani k njeni predložitvi. Trenutni zastaralni rok za tovrstne postopke znaša dve leti, zato bomo kopijo privolitve in s tem vaš elektronski naslov dokončno izbrisali iz naših evidenc najkasneje po poteku treh let od prejetja vaše odjave. Tovrstno hrambo kopije vaše privolitve utemeljujemo s svojim zakonitim interesom, saj lahko zgolj na takšen način zagotavljamo dokaz, da smo vaš elektronski naslov, do vaše odjave, zakonito uporabljali za posredovanje novic.  Če menite, da temu ni tako in vaš interes, upoštevajoč vaš konkreten položaj, prevlada nad našim interesom, nam to sporočite na novice@lrf-pomurje.si in bomo vašo situacijo individualno obravnavali.

 

Datum pojasnil: 12.3.2020